Helyszín: Debreceni Egyetemi Atlétikai Club Sportpálya
Játékvezető: Valu Tibor
Asszisztensek: Flinta Zoltán, Kulcsár Judit

Szombaton a frissen NB3-ba feljutó, DEAC csapatához látogatott az egyre magabiztosabb teljesítményt nyújtó Putnok FC. A győzelem azonban most sem volt borítékolható, hiszen a bajnokság első fordulóiban jócskán okozott meglepetést az újoncnak mondható alakulat.

A Putnok FC a mérkőzés első pillanataitól kezdve irányította a játékot, így Katona Bence már a 28. percben megszerezhette a vezetést. A gólra ekkor már számítani lehetett, azonban arra már kevésbé, hogy a játékvezető Mócsán Erik debreceni játékost kiállítja, így emberelőnyben folytathattuk a meccset, aminek a 38. percben újabb Katona Bence által jegyzett gól lett az eredménye. A kiállítás azonban nem rázta meg túlságosan a DEAC-ot, hiszen még az első félidő utolsó perceiben a fellazuló középpályánkon Nagy Zoltán nyugodtan gólt rúghatott.

A második játékrész is tartogatott még meglepetéseket, hiszen az emberhátrányban játszó debreceniek nem adták könnyen a győzelmet, azonban a 78. percben mesterhármasig jutó Katona Bence újabb találattal biztosította be a vezetést. DEAC -Putnok FC 1:3.

Katona Bence három góljának köszönhetően újabb 3 pontot zsebelhetett be a csapat, a játékos pedig 9 találatával a góllövő lista második helyéről várhatja a hétvégét.

Az NB3 Keleti csoportjának tizedik fordulóit követően a Putnok FC újabb egy helyet lépett előre és 20 pontjával, igazi rangadó keretein belül mérkőzhet meg a dobogó második fokát bitorló ESMTK csapatával.

DEAC: Csúri Bence Csaba, Vékei Nándor, Nagy Zoltán, Karikás Krisztián Norbert (Sütő Balázs), Ménes Máté Péter, Kincses Dániel, Barabás Zoltán (Sós Dominik), Katona Tamás, Balogh Krisztián, Nagy Dávid (Nagy Attila), Mócsán Erik

Putnok FC: Egyed Balázs, Nyisalovits Donát, Szemere Balázs, Zimányi Ádám, Fehér Balázs, Balogh Alex (Illés Richárd), Katona Bence, Czető Márk, Kemény Tamás (Sápi József), Csicsvári Milán (Tóth Szabolcs)

Gólszerzők: Nagy Zoltán ’41 illetve Katona Bence ’28 ’38 ’78

Sárga lapok: Nagy Zoltán ’60, Vékei Nándor ’62, Barabás Zoltán ’67

Piros lap: Mócsán Erik ’32

Fotók: Kepecz Zsolt
Szöveg: Szabó Noémi

Közmunka Program - Putnok Video

Putnok város kisfilmjei

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Facebook

Keresse oldalunkat a facebookon is

Média

Eseménynaptár

November 2017
H K Sze Cs P Szo V
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3