Tájékoztató a lakossági barnakőszén felméréssel kapcsolatban

A kialakult gazdasági helyzet, energiakrízis nagy erőfeszítést kíván meg mindannyiunktól, ugyanakkor a pénzügyi lehetőségekhez igazodva a Kormány célja továbbra is az, hogy biztosítható legyen a lakosság téli fűtéséhez szükséges tüzelőanyag.

A fentiekre tekintettel kérjük, hogy a lakosság az előzetes felmérésben jelezze barnakőszén igényét.

Csak a településen élő barnakőszén-tüzelésre alkalmas fűtőberendezéssel rendelkező lakosok jelezhetik igényüket a 2022/2023. évi fűtési szezonra vonatkozóan várhatóan felhasználni kívánt barnakőszén mennyiséget (mázsában kifejezve).

Lakossági igénybejelentés feltételei:

háztartás alatt a szociális igazgatásról és szociális ellátásokról szóló 1993. évi III. törvény 4. § (1) bekezdése alapján az egy lakásban együtt lakó, ott bejelentett lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező személyek közössége értendő,

egy háztartással összefüggésben egy személy élhet igénybejelentéssel, mely személy bejelentett lakhelye, illetve bejelentett tartózkodási helye az adott háztartás,

egy háztartás által bejelenthető maximális barnakőszén igény legfeljebb a következő fűtési szezonban várhatóan felhasznált tüzelőanyag mennyisége lehet.

Az igényfelmérést személyesen a Putnoki Közös Önkormányzati Hivatalban ügyfélfogadási időben (Putnok, Kossuth Lajos utca 5) Tóth Andrea ügyintézőnél lehet jelezni, telefonon a 06 48 530-032 telefonszámon, vagy e-mailben a jegyzo@putnok.hu e-mail címen.

Igényfelmérés határidő: 2022. szeptember 29-e csütörtök 16 óra!

Az igényfelmérés kizárólag a lakossági igények megismerését szolgálja, nem jelent későbbi automatikus támogatást!