ÖNKORMÁNYZAT

Létrehozva: 2018. december 27.

Tisztelt Látogató! 

  A Putnok.hu önkormányzati oldalát úgy alakítottuk ki, hogy a városunkban élők és a Putnokra érkező vendégek is könnyen juthassanak olyan hasznos információkhoz, melyek önkormányzatunk és a hivatal tevékenységéről szólnak.

Ha valaki házasodik, ha szülővé válik, ha ingatlant vásárol, vagy építkezik, ha vállalkozása van, ha sportol, vagy épp civil szervezet tagja, előbb-utóbb dolga akad a Városházán, kapcsolatba kerül az Önkormányzattal. Kiemelt célunk, hogy ezt a kapcsolatot és a hozzá tartozó ügyintézés folyamatát minél gyorsabbá, rugalmasabbá tegyük, s ehhez elengedhetetlen feltétel, hogy – amint ez az adóügyeknél már működik – minden ügykörre kiterjesszük az elektronikus ügyintézés lehetőségét.

Önkormányzatunk – néhány szintén igen fontos üggyel együtt – ennek a célnak rendelte alá a meggyőződésünk szerint a XXI. századi trendeknek és követelményeknek mindeben megfelelő, felhasználóbarát portál kialakítását. Ez a fejlesztés lehetővé teszi, hogy gazdaságos működés mellett, törvényes határidőn belül, a jogszabályoknak megfelelő, magas színvonalú ügyintézést nyújtsunk Önnek Putnokon.