Hirdetmény – földtulajdonosi gyűlés

Hirdetmény

A vad védelméről, a vadgazdálkodásról, valamint a vadászatról szóló 1996. évi LV. törvény szerint alulírott Balogh-Nagy Erzsébet, mint a 650900 kódszámú vadászterület földtulajdonosi közös képviselője — mely terület térképi megjelölése jelen hirdetmény melléklete — éves rendes földtulajdonosi gyűlést hívok össze.

A földtulajdonosi gyűlés helye, ideje:
Kelemér Széki Puszta tanya
2023. május 12. péntek 15 óra

Az összehívott földtulajdonosi gyűlés napirendi pontjai:

  1. 2022. évre vonatkozó beszámoló
  2. Földtulajdonosi nyilatkozatok megtétele (haszonbérleti díjfizetés)
  3. Döntés a fel nem használt földbérleti díjról.

A földtulajdonosi gyűlésen, a vadászterületen igazoltan földtulajdonnal rendelkezők, illetve ilyen személyek írásba foglalt meghatalmazással meghatalmazott képviselői vehetnek részt. A meghatalmazás tartalmának meg kell felelnie a 14/2016. (III. 2.) FM rendelettel, valamint a 41/2016. (VI. 22.) FM rendelettel módosított 790004. (V. 4.) FVM rendelet (a Vtv. végrehajtási rendelete) 15. számú mellékletében meghatározott kötelező adattartalomnak.

A földtulajdonosi gyűlés előzetes online regisztrációval kezdődik, előzetes regisztráció 2023. május 11. csütörtök 12:00 óráig lehetséges, ahol a szavazati arányok is megállapításra kerülnek.

A gyűlésen való részvételre csak szabályos regisztrációt követően van lehetőség!

A regisztrációra való jelentkezés: előzetesen az info@kelemerifarm.hu e-mail cimen történhet.

A vadászterületnek minősülő ingatlan tulajdonjoga igazolásaként — ez vonatkozik a személyesen megjelenő földtulajdonosokra és a meghatalmazást aláíró, és magukat meghatalmazottal képviseltető földtulajdonosokra is – el kell fogadni:

  • az ingatlan tulaj doni lapjának hiteles másolatát
  • az ingatlan tulajdonjogának földhivatali bejegyzéséről szóló határozat eredeti, vagy közjegyző által hitelesített másolati példányát
  • az ingatlanügyi hatóság által papíralapon vagy elektronikus adathordozón kiadott földkönyvet, vagy tulajdonosi adatokkal kiegészített földkönyv kivonatot
  • az ingatlanügyi hatóság által papíralapon vagy elektronikus adathordozón kiadott, a tulajdonosok nevét, tulajdoni hányadát, a földrészletek helyrajzi számait, valamint azok. területét hektárban tartalmazó összesítőt
  • az ingatlan-nyilvántartási adatbázishoz adatátviteli vonalon való csatlakozással, számítógépes hálózattal, adatlekéréssel történő helyszíni adat bemutatást, vagy a tulajdoni lapról elektronikus formában szolgáltatott, nem hiteles másolat helyszíni bemutatását.

Kelt: Kelemér, 2023.04.12.

Balogh-Nagy Erzsébet
földtulajdonosi közös képviselő

Melléklet: a 650900 kódszámú vadászterület térképi megjelölése.