Lakossági tájékoztató csapadékvíz elvezető nyíltárok építési és rekonstrukciós munkákról

Lakossági tájékoztató

csapadékvíz elvezető nyíltárok építési és rekonstrukciós munkákról

Tisztelt Érintettek!

A Polis-Bau Kft. nyerte el a „Putnok csapadékvíz elvezető rendszer rekonstrukció” kivitelezési munkáit.

A munkaterület átadás átvétele 2024.01.29-én megtörtént, a tényleges munkakezdés a feltáró földmunkák tekintetében 2024. 02. 19. hétfőtől kezdődik meg. A munkák tervezett befejezése 2024. 04. 30.

A csapadék nyíltárok építési munkák a megengedett határértékeken belül zajjal, porral, forgalomkorlátozással fognak járni, ezzel kapcsolatban szíves megértésüket és együttműködésüket kérjük.

A csapadék nyíltárok építési munkákat és a közterület helyreállításának módját és mértékét vízjogi engedéllyel rendelkező kiviteli terv alapján végezzük, a tervi tartalomtól való eltérés csak a Megrendelő Putnok Város Önkormányzatának írásos hozzájárulásával lehetséges. A tervek kérésre a Polgármesteri Hivatalban tekinthetőek meg.

A munkákkal kapcsolatos, az egyes ingatlanok ki-behajtásának korlátozásával járó munkákat a munka tervezett időpontja előtt az építésvezetőnk fogja egyeztetni az adott ingatlanok tulajdonosaival, szóban, illetve egyedi értesítő szórólap elhelyezésével.

Kérjük, hogy megkereséseiket a kivitelezes@polis-bau.hu email címre szíveskedjenek küldeni, vagy keressék építésvezető munkatársunkat:

  • Barta Levente, +36300133785

Üdvözlettel: Polis-Bau Kft.